Info Hartanah

3 Kelebihan Book Unit Awal Untuk Rumah Undercon

Kenapa ada yang menyarankan untuk book unit awal untuk rumah undercon? Ada 3 sebab dan kelebihan yang anda dapat. Point ketiga tu paling best.

1. Banyak Unit Yang Available

Salah satu sebab best kalau anda book unit awal adalah masih banyak unit yang available. Semua masih open untuk booking. Pilih je lokasi mana yang nak. Pilihan jadi tak terhad dan tak stress nak pilih unit mana yang anda minat. Kalau kata last minute anda book, unit yang sedia ada sahaja yang boleh anda pilih.

2. Banyak Pilihan Lagi

Bila kita awal, kita ada banyak pilihan. Pilihan dari segi type rumah. Lazimnya, rumah undercon ni datang dengan pelbagai layout dan reka bentuk. Ada yang corner lot, intermediate lot, end lot etc. Jadi anda boleh sesuaikan dengan rumah mana anda berkenaan dan ngam dengan kewangan anda. Lokasi mana rumah yang anda inginkan pon boleh dipertimbangkan. Lorong A? Lorong B? Dekat dengan guard house? Tak jauh dari taman? Facing open? Tinggal pilih sahaja.

3. Pakej Best Diberikan

Rumah undercon tidak akan terlepas dari penawaran pakej yang best-best. Free sana, free situ. Ada yang Zero deposit, FREE SPA, Free Loan Agreement dan macam-macam lagi. Selain itu, apa yang lagi best ada sesetengah development ada menawarkan pakej early bird. Bermakna ada lagi penjimatan kos di situ. Jadi, ada untungnya jika book unit anda awal-awal.

Belajar sesuatu? Nak kami bantu anda dapatkan rumah idaman anda? Klik SINI

Nak dapatkan panduan lengkap dalam hartanah?

1. Kombo Ebook Rumah Lelong >> https://rumahlelong.onpay.my/order/form/RumahLelong/1258

2. Combo Rumah Subsale >> https://rumahlelong.onpay.my/order/form/RumahSubsale/1258

3. Rahsia Tanah Anda >> https://rumahlelong.onpay.my/order/form/EbookRahsiaTanahAnda/1258

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Compare

Enter your keyword