www.hartanahsentral.com

Ada masalah dalam proses jual beli rumah? 

Anda nak cari cara yang mudah untuk menyelesaikan proses jual beli rumah anda?

Proses Jual Beli Rumah

Ianya bukan lah satu proses yang mudah. Untuk menjual sahaja, seorang penjual tu perlu tahu harga pasaran semasa, cara macam mana nak tetapkan harga, bawa bakal pembeli untuk sesi viewing, cara rundingan, menapis bakal pembeli supaya kes tak tersangkut dan macam-macam lagi.

Untuk proses pembelian rumah juga agak rumit. Perlu tahu harga pasaran supaya tak beli melebihi harga, maklumat pasaran setempat supaya tidak beli rumah yang salah. Ini amat penting. Jangan nanti bila dah beli rasa menyesal !

Jadi kami sarankan untuk beri kan tugas ini pada mereka yang pakar dalam bidang tersebut.

Mereka ini adalah profesional yang telah lama dalam bidang masing-masing dan telah membantu ramai orang seperti anda.

Kebaikan Memilih Yang Profesional

  • Anda tak perlu pening kepala. Keluarga anda tak pening kepala. Segala diuruskan A-Z
  • Kos yang jauh lebih rendah!! Perunding Hartanah Profesional diselia oleh kerajaan Malaysia di bawah BOVAEP atau LPPEH (LEMBAGA PENILAI, PENTAKSIR, EJEN HARTA TANAH DAN PENGURUS HARTA). Tidak boleh manipulate atau menetapkan harga yang tidak masuk akal sebagaimana mereka yang tidak beretika.
  • Proses lebih teratur dan cepat.
  • Anda mendapat nilai yang lebih baik. Jika anda mahu jual rumah anda, ia akan terjual pada harga yang sepatutnya. Jika anda mahu beli rumah anda, ia akan dapat dibeli pada harga yang sepatutnya. Mengikut harga yang terbaik.

Daftarlah Sekarang. Jangan Pening Kepala Lagi.

Pasukan kami terdiri daripada Perunding Hartanah yang berpengalaman (ada yang dah hampir 10 tahun) dan telah pun melalui latihan-latihan yang intensif di Agensi. Jika anda mahu kami membantu anda menyelesaikan masalah tersebut, anda boleh isi borang di bawah.

** Nota : Kami merupakan Perunding Hartanah Berdaftar dengan Agensi Harta Tanah, Chester Properties Sdn. Bhd. – E(1)1321/4

Terima Kasih
– Yusnizam My –
Group Sales Manager
Senior Real Estate Negotiator – REN01712
Chester Properties Sdn. Bhd.
KL | Selangor | Negeri Sembilan | Melaka
Founder Of HartanahSentral.com

 

Compare