Best ke jadi Perunding Hartanah ni ?

Sebelum kita pergi lebih jauh, jom tanya diri kita dulu.

  • Best atau tak kerja kita sekarang ni ?
  • Ada tak kemungkinan kita dikenakan VSS atau Retrench ?
  • Mahukah kita kerjaya yang lebih mencabar dan lebih berbaloi ?
  • Mahukah kita suatu kerjaya yang memberikan pulangan yang lumayan ?
  • Mahukah kita memperolehi pendapatan sampingan setiap bulan ?
  • Mahukah kita ada masa yang lebih fleksibel dengan famili ?

Masih tak pasti ?
Jom dengar dan tonton perkongsian kami.

Apa kelebihan jadi
Perunding Hartanah ni ?

  1. Impak Yang Besar – Kerjaya ni bukang ‘kaleng-kaleng’ bak kata orang sekarang. Kita ni bertindak sebagai si Pemudah Cara untuk pelanggan membuat suatu keputusan yang besar membeli atau menjual hartanah mereka.
  2. Masa Depan – Kalau rajin, pasti kita berjaya. Tetapi kalau sebaliknya, memang ke laut dalam lah perginya. Kita yang kawal masa depan kita sendiri sebab ianya adalah Bisnes kita sendiri.
  3. Pendapatan Lumayan – Kerjaya ini tiada had pendapatan. Kalau kita betul-betul fokus, lebih dari gaji CEO tu pun boleh kita dapat.
  4. Masa Yang Fleksibel – Kerjaya ini tidak terikat pada 9 to 5 Job. Kita mempunyai masa yang sangat fleksibel untuk bisnes ini. Cuma perlu ada disiplin menguruskannya.
  5. Modal Minima – Berbanding dengan bisnes lain, kerjaya ini memerlukan modal permulaan yang rendah. Yang paling bestnya ialah produk yang kita dapat bernilai jutaan ringgit !
  6. Masa Depan – Kerjaya ini mempunyai masa depan yang cerah. Panjang kalau nak cerita kat sini. Nak tahu lebih lanjut ? Datang Prebiu Kerjaya kami lah yea..

Mulakan langkah awal dan pada usia muda !

Macam mana ?
Masih lagi was-was ke ?
Tak apa..Jom datang Prebiu Kerjaya kami ini

Tarikh : Sabtu; 23 Nov'19
Masa : 10.00 pagi
Tempat : Hotel Palace Of The Golden Horses

Daftar sekarang untuk Jemputan Rasmi dan tempahan
tempat duduk !

Nak saya 'coach' anda jadi seorang JUARA ?
Daftar sekarang melalui borang di bawah ini.

Copyright 2019 @ HartanahSentral.com

Compare